maandag 20 augustus 2012

Facebook, gratis en kattenbeest weekend!

Dit weekend stond in het teken van gratis en ruilen. Ik was door een vriendin, op facebook, toegevoegd in een besloten groep uit deze regio. Binnen die groep kon je berichtjes posten voor gratis op te halen of gratis gezocht of het ruilen van echt van alles en nog wat. Wat een super initiatief! Heb er direct gebruik van gemaakt en eens flink geruimd in de dvd en boeken kast en de kleding van de kleine meid uitgezocht. Veel weggegeven, maar ook een paar dingetjes gekregen. Zo ruimt het hier ook weer wat op en zijn er een paar bruikbare spullen bijgekomen. Het meest verguld ben ik toch wel met het enorme droogrek dat ik zo maar op kon halen.....echt geweldig  en hij is direct in gebruik genomen.

Zaterdag was het echter een beetje droevige dag, het ging weer niet goed met de kat en hij had zuurstofgebrek. Dat betekende naar een onbekende dierenarts, die dienst had. Hij moest er een nachtje blijven ter observatie, zodat indien nodig er ook zuurstof gegeven kon worden. Gelukkig mochten we hem gisteren weer ophalen en nu is het wachten tot woensdag als we naar de specialist in Utrecht gaan. Ik hoop zo dat ze gaan vinden wat het is, hoe kalm ik ook ben normaal, dit is echt zenuwslopend en was ook best wel aan het eind van mijn latijn gisteravond.

Vandaag is het weer met goede moed aan een nieuwe week beginnen. Vanavond dan eindelijk wasmiddel maken op het menu, want hij is nu echt opperdepop :). Met deze warme dagen jongt hier het wasgoed (zoals bij velen het geval zal zijn), dus wassen en flink gebruik maken van het geweldige droogrek. Het opruimen en weggeven van de spullen uit de kast, geeft gelukkig een beetje rust. Ik kan slecht tegen rommel en zo langzaam aan stapelt het zich op. Zeker met een kleine dame, die overal snel uitgroeit (niet alleen kleding maar ook speelgoed) en met het dierenarts bezoek, ben ik ook niet aan opruimen toegekomen. Hoogste tijd dus voor wat therapeutisch opruim en schoonmaakwerk, om een rustige week te creƫren. Na woensdag hopen we helemaal wat meer rust te krijgen.

Dus langzaam aan de goede kant op!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten