dinsdag 14 augustus 2012

Naar de dierenarts

Vanmorgen elf uur een afspraak bij de dierenarts, voor onze lieve zes maanden jonge kater. Sinds een tijdje heeft hij last van versnelde onregelmatige ademhaling (al meerdere malen bij dierenarts geweest hiervoor), hij ademt zeg maar wat oppervlakkig. Al meerdere malen met hem naar de dierenkliniek in de naastliggende stad geweest. Twee weken terug waren er röntgen foto's gemaakt, waarop de bronchiën wat te duidelijk te zien waren....dat zou kunnen duiden op een bronchitis. Antibiotica meegekregen (waar ik niet echt voorstander van ben) kuur van twee weken en vandaag voor nacontrole. Helaas nog steeds niet oké, weer foto's gemaakt en eigenlijk nog hetzelfde verhaal. Ik vind het zo zielig, je ziet soms aan hem dat ie zoveel wil maar niet kan,  vanmorgen rende hij de trap op en was direct buiten adem, niet echt leuk als je nog zo jong en speels bent. Soms ligt ie heel droevig voor hem uit te staren. 

De volgende stap is naar een kliniek in Utrecht, die wat meer gespecialiseerd zijn. Daar moeten we volgende week woensdag naartoe. Ik hoop dat we er iets mee opschieten, ik heb er geen lekker gevoel bij. 
Het is een Britse korthaar met stamboom en getest op van alles en nog wat, maar toch zit het deze kleine lieverd niet mee......

Tot zover een kort stukje van de dag.......voor straks welterusten :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten